Donateurs van Speeltuinvereniging 't Slingerbos mogen meepraten over de toekomst van de speeltuin. Dit kan zowel informeel als formeel tijdens de jaarlijkse ledenvergadering. Vul alle velden van het onderstaande formulier in om u aan te melden als donateur. Dit formulier is bedoeld voor algemene vragen en opmerkingen.

Uw naam:

Gebruik dit formulier om donateur te worden van de vereniging; donateurs hebben spreekrecht bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Donateurschap kost € 25,- per jaar.
Donateurschap kan alleen per jaar; het kan te allen tijde worden opgezegd, maar de beƫindiging zal pas voltooid zijn bij het einde van het kalender jaar.

Gebruik ook dit formulier als u lid wil worden van de vereniging. Leden hebben spreek- en stemrecht bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Lidmaatschap kost € 50,- per jaar.
Lidmaatschap kan alleen per jaar; het kan te allen tijde worden opgezegd, maar de beƫindiging zal pas voltooid zijn bij het einde van het kalender jaar. Zowel lidmaatschap als donateurschap zijn belastingaftrekbaar - onder voorwaarden zoals beschreven op de website van de Belastingdienst.

Door op verzenden te klikken en dit formulier te versturen, gaat u ermee akkoord dat wij contact met u opnemen aangaande het donateursschap voor Speeltuinvereniging 't Slingerbos. U bent pas donateur nadat u de kosten voor het donateursschap aan ons heeft overgemaakt; tot die tijd is alles vrijblijvend.
Uw informatie zal onder geen enkele voorwaarde met derden worden gedeeld, tenzij er een gerechtelijk bevel hiertoe wordt uitgevaardigd. Verder gaat u akkoord met de voorwaarden in dit document.

Uw e-mail adres:

Huisadres en telefoonnummer (overdag):

Robotbeschermingsvraag: In welk dorp ligt de speeltuin 't Slingerbos?